Привітання з днем народження жінці своїми словами

Іноді мені стає шкода, що я не можу почуття в рядки перетворювати! Сьогодні твоє свято, і я спробую це зробити! Бажаю тобі кохання - бездонною і обов'язково взаємної, грошей - гір високих, і здоров'я нескінченного! Букетів квітів, уваги, компліментів, бажаних подарунків, рідних усмішок, шоколадних цукерок і сміху завзятого! Підтримки рідних і близьких людей, приємних, щоденних новин і подій, вражаючих романтичних пригод! Будь красива, даруй нам свою шикарну посмішку! Нехай в твій День Народження твоя душа до країв наповниться світлом, теплом і радістю від щирих побажань, ніжних обіймів, приємних сюрпризів! Бажаю тобі квітучої весни в душі, поцілунків, а також здійснення мрій! Крил за спиною, легкого польоту, душевної краси, успіхів запаморочливих, чуттєвих вражень!

***

В цьому залі сьогодні стільки красивих квітів, стільки шикарних букетів, але головний квітка, найкрасивіший, самий ніжний, самий яскравий і запашний - це наша дорога і всіма улюблена іменинниця! Ти красива жінка, хороший і добрий чоловік, вірна і ніжна дружина, найкраща, просто чудова мати, любляча і турботлива дочка, і віддана розуміє подруга. Все в тобі є, що потрібно справжній жінці і мудрість, і ніжність, і світло, і чистота, і турбота, і милосердя, і доброта. А головне в тобі величезна кількість любові, яку відчуває на собі кожен з нас. Ми бажаємо тобі великого щастя, нехай в твоєму серці завжди живе любов, сім'я твоя нехай буде здорова, будинок, щоб повна чаша, на роботі, щоб успіх за успіхом. Щоб все тебе любили, цінували, поважали. З Днем Народження, люба наша. Будь щаслива!

***

Вітаю мою саму добру, улюблену, чудову і щиру жінку з Днем Народження! Бажаю залишатися завжди такою ж чудовою, чарівною і прекрасною! Знай, що я тебе дуже сильно люблю і обіцяю, що ця любов з роками буде тільки міцніти і примножуватися!

***

Мила, прекрасна і чарівна жінка, в твій день народження щиро бажаю завжди бути на висоті і прикрашати цей світ своєю пишністю. Нехай мрії душі окриляють тебе, нехай неймовірних сил і почуттів впевненості додає вірна любов твого серця.

***

Нехай райське блаженство зійде до тебе сьогодні. Нехай саме твоє потаємне бажання нарешті здійсниться. Нехай назавжди піде весь негатив і смуток з твого життя. Нехай благоволить тобі доля і лише хороше трапляється з тобою. Зі святом!

***

Нехай у Вашому житті знайдуть відображення всі пори року. Нехай з Ваших губ ніколи не сходить посмішка, а очі іскряться надзвичайним світлом. Завжди з надією дивіться в майбутнє і завжди чекайте в новому дні певного. З найкращими побажаннями. Ваша знайома.

***

Поздоровлення найдорожчою і коханій жінці повинні бути неодмінно оригінальними! Але для щастя не придумані нові слова і назви. І, тому, ми бажаємо тобі справжнього жіночого щастя, бути завжди коханою і бажаною, привабливою і доброю. Нехай проблеми та труднощі, які супроводжують життя всіх людей, чергуються з пам'ятними моментами. Іди своєю дорогою, чесно і відкрито, не відмовляйся від свого, але не чіпляйся за низьку якість і негідну тебе. Ти - справжня красуня і все в твоєму житті буде чудово. Ми від щирого серця бажаємо тобі цього!

***

Нехай життя буде як злітна смуга: тільки вгору, тільки вперед без катастроф і потрясінь! Я знаю, ти досягнеш всього задуманого! Удачі в справах, чудового настрою, гармонії і щастя!

***

Вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю, щоб усередині панували мир і дружба, щоб ти знайшла гармонію і постійне спокій, нема про що не турбувалася, ніколи не була напружена. Бажаю, щоб з цим спокоєм прийшли затишок, щастя і захоплення, щоб постійно було комфортно і вільно. Щоб кожен, хто прийде в твоє життя людина була яскравим і цікавим! Щоб ти ніколи не боліла, а за чудовим самопочуттям слідувала яскрава посмішка! Успіхів, спокою і любові!

***

Одного разу Творець задумався ... Світ такий великий, у ньому чимало чудес ... Але так хотілося створити щось, що змусить світ ойкнути, а сонце - зніяковіти ... І тоді він створив тебе, моя улюблена. Я знаю, все саме так і було! Ти - єдина дівчина, з якою я можу бути щасливий. Твій День народження для мене найбажаніший свято! Я вітаю тебе, я тисячу разів скажу, що люблю тебе, і побажаю тобі від щирого серця завжди залишатися такою ж прекрасною, як сьогодні, завжди посміхатися і ніколи не сумувати, адже ти була створена для любові!

***

У такий світлий і радісний день у тебе свято. І сонце світить сьогодні тільки для тебе і птах на небі співають на честь тебе. Бажаю ніколи не сумувати, не дивлячись ні на що. І нехай у твоєму житті будуть тільки яскраві фарби, від яких будуть світитися щастям очі. Бажаю міцну сім'ю, вірних друзів та хорошу роботу.

***

З Днем народження! Залишайся такою ж щирою, веселою, пустотливий, неповторною, люби і будь улюбленою, щастя розмірів тобі неосяжних, сюрпризів по життю тільки приємних. Нехай життя складається лише з білих смуг, де море посмішок і немає твоїх сліз!

***

Прекрасної жінки в її день народження я присвячую рядки найтепліших і добрих побажань. Нехай буде життя повне краси і чудес, нехай в серці дзвенить голос щастя, а на душі завжди буде легко і весело.

***

Дорога! Приймай букет найщиріших компліментів! Мало таких як ти в цьому світі! У твій день народження бажаю тобі самого міцного здоров'я і затишного сімейного щастя! Ти найкраща, залишайся такою і не змінювався, такі жінки як ти є справжньою окрасою життя!

***

Сьогодні ми вітаємо з прекрасним святом, з найголовнішим святом у житті, з Днем Народження, найпрекраснішу, найчарівнішу і найкрасивішу жінку. В такий день всі привітання, побажання, теплі слова, квіти, подарунки та увагу, все для тебе однієї. Адже ти сьогодні королева балу. Ми хочемо тобі побажати, щоб завжди тобі світило ласкаве сонце, і навіть якщо за вікном негода, дощ, сніг, сльота, нехай сонечко світить в твоїй душі, наповнюючи її теплом і світлом. Бажаємо тобі гарного настрою, щоб завжди поруч були приємні і улюблені люди, щоб кожен день тобі дарували десятки добрих, щирих посмішок. Ми бажаємо тобі уваги і захоплення чоловіків, щоб вони завжди оточували тебе і намагалися зробити твоє життя ще краще, ще цікавіше. І щоб якось, коли твоє серце тобі підкаже, ти вибрала б серед них найкращого, самого бажано і розділила б з ним взаємну, вірну, сильну і пристрасну любов.

***

Сьогодні день твого народження, а значить все бажають тобі любові і щастя! А я хочу побажати тобі здійснення всіх бажань, щирих почуттів, сімейного затишку, уваги з боку близьких, жіночого щастя і побільше справжніх емоцій, таких як в дитинстві, чистих і щирих!

***

Кожен день ти опромінюєш своєю усмішкою цей світ! Будь щаслива, гармонійна і вірна сама собі! Нехай життя підносить лише приємні сюрпризи, і нехай збувається все, про що ти мрієш! Посмішка - це запорука гарного настрою і перший крок до мрії!

***

З днем ​​народження вітаю сліпучу добродійки, бажаю вам ніжності, любові, розуміння, оптимізму, духовних сил і краси на довгі літа! Побажати ще хочу здоров'я, радості, веселощів, насичених вражень, доброти, теплоти, затишку у вашому домі, достатку на вашому терені!

***

Дорога, від щирого серця хочу тебе привітати з днем ​​народження! Бажаю міцного здоров'я, вірних друзів, які розділять з тобою радості і печалі, справжнього жіночого щастя, запаморочливої ​​і взаємної любові. Нехай твої очі завжди світяться оптимізмом і радістю, а життя буде яскравим і насиченим!

***

Жінці стільки років, на скільки вона виглядає! А виглядаєш ти чудово! І все що тобі залишається - це бути найщасливішою в усьому - в справах, в любові і у відпочинку. Нехай твоя душа завжди співає від щастя, а рідні люди дарують свою любов і турботу!

***

Привітання з днем народження жінці до сліз

В твоє день народження, моя улюблена жінка, нехай у твоєму житті буде все найкраще, найкраще, дивовижне, найякісніше і першокласне. Тому що ти така жінка, яка заслуговує самої кращого життя. Нехай завжди все у тебе буде екстра-класу.

***

Вітаю з днем ​​народження чудову і добру, дуже красиву і чуйну жінку. Нехай доля випромінює яскраве світло щастя і любові, нехай життя складається з яскравих спогадів, веселих ідей і захоплюючих історій, нехай всі поля діяльності радує успіхом, а близькі люди нехай дарують душевну теплоту і підтримку.

***

Насолоджуйся щирими захопленими поглядами і знай - це заслужено. Ніколи не забувай любити. Нехай раптовості будуть щасливими, а бажання бути поруч з тобою будуть нездоланними у гідних людей. Процвітання і відмінною динаміки життя.

***

Бажаю тобі бути завжди красивою, любити і бути коханою, кому-то рани залікувати, кого-то до життя повернути, бути для когось неповторною, веселою, ніжною, славної, милою! І щоб у тебе на все вистачило сили!

***

Найкрасивіша, мила, жіночна з днем ​​народження! Нехай твоя краса ставати все сильніше, здоров'я додається, щоб тебе оточувала любов, посмішки, щастя, гроші! Мрії виконання, більше натхнення, радості, кращих моментів, барвистого веселощів!

***

Нехай легкість в тілі, романтика в душі, любов у серці і ясність в голові ніколи не покидають тебе! З Днем народження!

***

Жінці, яка вміє підкорювати, мої побажання найбільшого благополуччя і найприємнішою перемоги! Нехай то саме серце, яке тобі потрібно сьогодні буде закохано в тебе, і подарує свою прихильність на все життя! Зі святом!

***

Завжди залишайся такою, яка ти є. Скільки в тебе позитивної енергії і людських достоїнств !!!

***

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю тобі радості, щастя, удачі, грошей побільше, творчих успіхів, а головне - знайти свою другу половинку, яка зможе оточити тебе своєю турботою і увагою.

***

З днем ​​народження, наша дорога! Від усієї душі. Сьогодні весь світ у твоїх ніг. Для тебе світить сонце, співають птахи і тільки заради тебе «втрачає голову» сильна половина людства. Сьогодні справді твій день, і нехай він буде незабутнім. Сьогодні ти особливо хороша, як найяскравіший квітка в саду дивовижних, рідкісних рослин. Так нехай же цей чудовий квітка нескінченно радує нас своєю красою і з кожним роком стає все красивішим. І нехай поруч завжди буде добрий і турботливий садівник!

***

Бажаю тобі бути прекрасною трояндою! А щоб виглядати свіжо, бажаю тобі рости не у вазі,а на просторі! Нехай у тебе буде чудовий садівник, який буде про тебе піклуватися! Бажаю, щоб тобі кожен день щастило з погодою! Цей чарівний квітка завжди таїть в собі загадку, яку ховає в пелюстках! Ти - жінка, а значить, сповнена загадок! У кожен твій День народження, бажаю тобі відкривати по одному пелюстці таємниць і дивувати оточуючих! Крім загадок, під твоїми пелюстками ховаються великі почуття! Бажаю, щоб твій жіночний бутон ніколи не в'янув, а з кожним роком розпускався і радував оточуючих своєю красою!

***

З Днем народження, наша захисниця і берегиня! «Будинок - повна чаша» сказано саме про твоєму домі! Родинне вогнище непогасно горить завдяки твоїй турботі, чуйності і мудрості життєвої! Будь щасливою, коханою і сильною в свій день народження і в інші 364 дні на рік! Бажаємо тобі багато приємних емоцій, повна хата бажаних гостей, ясного сімейного небосхилу, слухняності від діток, а також щоб чоловік сяяв від любові до тебе, як сонечко в зеніті! І ніякої хмарності, ні-ні!

***

У день народження всі бажають щастя, здоров'я, благополуччя, безумовно, це все дуже важливо, але не варто забувати про те, що свято у такій чарівній і красивої жінки. Тому щиро хочеться побажати вам мати можливість здійснювати свої найзаповітніші мрії. Це додасть загадкового блиску прекрасним очам, на губах буде грати посмішка, і всі проблеми просто будуть обходити стороною. Залишайтеся такою ж прекрасною, квітучої, доброї, веселої, завзятою. Нехай близькі радують без приводу, нехай все задумане виходить. Бажаємо вірних друзів, які будуть підтримувати всі найнесподіваніші затії, допомагаючи втілювати їх в життя. Нехай перед вами відкривають нові вершини і горизонти, які ви блискуче скорите.

***

Кожне свято є унікальною подією, але день народження привабливою дами - це особливий випадок. У цей день повинні співати солодкоголосі птиці, а захоплені шанувальники складати іскрометні рими. Нехай від подарунків ломляться столи, а всі наявні в будинку вази не зможуть вмістити всі прекрасні букети, які піднесені іменинниці!

***

Хочемо привітати з днем ​​народження найчарівнішу і прекрасну жінку. У цей святковий день всі теплі слова тільки для Вас. Бажаємо сонця, квітів, посмішок, гарного настрою, уваги чоловіків, жіночого щастя і, звичайно, міцного здоров'я. Нехай всі мрії і бажання виконуються!

***

Хранителька домашнього вогнища, Радетельніца про здоров'я домочадців, Натхненниця на нові звершення всіх оточуючих. Все це - ти, наша дорога іменинниця! Вітаємо тебе, чудова, з Днем народження і бажаємо залишатися такою завжди!

***

Бажаю, море позитивних емоцій, бажаю легких пробуджень і чудових заходів. Нехай на роботу доведеться ходити з радістю і буде бажання повертатися додому ввечері. Бажаю тобі отримувати задоволення від життя і залишатися самою фантастичною жінкою!

***

З Днем народження, люба! Бажаю тобі сьогодні випробувати мільйон емоцій і море позитиву! Величезного жіночого щастя - вагон і маленький візок! Його для жінки багато не буває! Любові до оточуючих, до сім'ї і близьким - нескінченної! Головне, щоб ти не змогла випробувати почуття розчарованості, нездійснених надій і зради! Бажаю тобі на собі пізнати почуття відданості, окрилений, легкості і душевного спокою! З кожним роком ти все красивіше і красивіше, радість і гордість знати тебе! Дякую що ти є в нашому житті, золотце! Бажаю тобі відмінного здоров'я, матеріального достатку, сприятливої ​​погоди на душі, і запаморочливих успіхів у всіх задумах! Продовжуй опромінювати нас всіх своїх сяйвом! Продовжуй розвиватися і рости, як людина, як особистість, як жінка, як професіонал своєї справи! Ми в тебе віримо!

***

Вітаю з днем ​​народження! А чи вистачить у нас фантазії на компліменти, щоб гідно оцінити, як ви гарні сьогодні? Мабуть, потрібно ще раз захоплено зітхнути! А ви - Чаруйте нас і в свята і в будні, і скоряйте світ! Щоб все краще в ньому було у ваших ніг, і в ваших руках на блюдце найтоншої роботи!

***

Сьогодні для всіх нас таке чудове свято. А все тому, що у нашої дорогої жінки сьогодні свято дня народження. Винуватиця цього самого торжество зараз стоїть перед нами, і видно те, що вона неймовірно щаслива. І зараз мені хочеться привітати її зі святом. Знаючи те, як сильно вона тебе любить, мені насправді хочеться робити все можливе для того, щоб ти завждимогла посміхатися твоє гарною посмішкою. Знаєш, в цей день тобі буде сказано так багато слів. Але, вони не повинні тебе засмутити. Навпаки, ти повинна взяти з них тільки найкраще і найкорисніше. І тільки в такому випадку ти насправді впораєшся зовсім. А якщо навіть у тебе щось і не вийде, зовсім не засмучуйся. Тому що прийде час, і ми з тобою обов'язково зможемо все подолати так, як це і потрібно.

***

Привітання з днем народження жінці своїми словами

Від щирого серця вітаю з днем ​​народження! Бажаю міцного здоров'я, стрімкого кар'єрного зростання, цікавої роботи, гідної заробітної плати, щоденного натхнення, здійснення всіх заповітних бажань, величезних можливостей і простого жіночого щастя!

***

З найвеселішим днем ​​в році вітаю чудову жінку. Це твоє свято і ти можеш дозволити собі все. Нехай сьогодні всі бажання стануть реальністю. Бажаю тобі насолоджуватися життям, любити і бути коханою, ніколи не хворіти і завжди бути перспективною і саме достатньою.

***

Бажаю сонця, квітів, посмішок, гарного настрою, уваги чоловіків, жіночого щастя і бездоганного здоров'я. Нехай всі твої мрії і бажання виконуються!

***

Нехай кожен день буде сповнений веселощів і драйву! Сміливо втілюй всі свої ідеї! І нехай будь-яка твоя мрія здійсниться!

***

Приголомшливу жінку вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо натхнення, легкості, красиву мрію і масу варіантів для її виконання. Будь красивою, здоровою, привабливою і чарівною. Любові, море позитивуі величезного жіночого щастя!

***

Сьогодні настав твій свято, день твого народження! Так нехай в цей день, для тебе відкриється, що щось незвичайне, що - щось таємниче, і що то твоє! Те, що незабаром в корені змінить твою долю на краще! Адже, ти прекрасна, і світ прекрасний! Вітаю тебе з іменинами, і бажаю тобі завжди світитися від щастя. Тому що ти, це точно заслужила. Вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю, щоб весь світ, посилав тобі тільки позитивні хвилі, на які ти налаштовувалася, і отримувала успіх!

***

У житті багато людей досить часто роблять помилки, через які їм доводиться по-справжньому страждати. І щоб ні з ким так не траплялося, кожна людина обов'язково повинен стежити за всім тим, що він робить. Ось і в день твоїх іменин мені так сильно хочеться сказати тобі, зі святом. Ти насправді заслужила того, щоб відсвяткувати на всю широту, на яку тільки можна. Ми з тобою так довго дружимо, що мені просто дивно зупинитися від того, як це все сталося. І зараз я для тебе постараюся зробити все можливе для того, щоб ти насправді була щаслива, з свято стало для тебе незамінним. Постарався добре зовсім впоратися, і тоді ти насправді зможеш домогтися всього того, що тобі так сильно потрібно. І життя нелегке, але і з нею можна боротися, головне це цього побажати. Намагався, і у тебе все вийде.

***

З Днем народження! Найтепліші і ніжні привітання в цей особливий день! Побажання добра, щастя і гармонії в усьому. Нехай вас на життєвому шляху супроводжують здоров'я, удача в справах, достаток і сімейне благополуччя. Посмішок вам!

***

Бажаємо мудрості, доброти, щедрості. Щоб здоров'я не давало збоїв. Щоб настрій завжди було на висоті. У сім'ї нехай будуть тепло і затишок. Успіхів, удачі, везіння.

***

У цей чудовий День Народження дозволь побажати тобі здійснення всіх бажань. Що важливо для жінки? Звичайно ж, любов її близьких і найдорожчих людей, власне процвітання і успіх. Ми бажаємо, щоб все це було у тебе завжди! Живи і радій кожному світлому дню, вмій помічати в цьому світі тільки прекрасні і щасливі моменти! Ми цінуємо тебе і дуже любимо! Залишайся такою ж доброю і чуйною, як зараз!

***

Жінці улюбленої, дорогий в день народження побажати хочу, неодмінно, залишитися собою. Побажаю тобі щастя море, шхуну з червоними вітрилами, яка будем'яко погойдуватися на хвилях любові. Побажаю тобі себе, як прекрасного принца! Моя ластівка, лети назустріч своїй долі, нехай тобі зустрічаються тільки прекрасні люди. Нехай всі твої заповітні мрії збудуться!

***

Ти сьогодні народилася в світ. Вітаю тебе, прекрасна жінка. Ти сильна і молода. Бажаю, щоб завжди ти була така ж бадьора й енергійна, як і зараз. Нехай завжди душа буде спокійна і ніякі тривожні думки не закрадутся в неї. Я бажаю, щоб цей день подарував незабутні враження і найяскравіші спогади.

***

Шановна сусідка, дозвольте від щирого серця привітати вас з днем ​​народження. Нехай особисте свято принесе Вам удачу і відмінний настрій, нехай все, про що Ви мрієте, обов'язково збудеться. Ви така прекрасна господиня, у Вас є чому повчитися. Так, нехай же везіння і успіх завжди супроводжують Вас. Міцного здоров'я бажаємо від душі, достатку, мирного неба, благополуччя і сімейного тепла. Нехай Ваше життя буде довгою і казкової, нехай негоди назавжди покинуть Вас. Нехай Господь береже Вас завжди.

***

З Днем народження тебе! Нехай буде більше радості і веселощів, нехай всі проблеми вирішуються легко, а неприємності обходять стороною. А ще я бажаю, щоб ти завжди була оточена увагою люблячих тебе людей!

***

Нехай твоє чарівність зводить з розуму чоловіків, а розважливість і вміння вести справи лише додають привабливості! І нехай поруч з такою блискучою іменинницею все просто меркне. Я вітаю тебе зі святом, нехай все що задумано - виповниться, нехай мрії потихеньку збуваються. Щастя тобі, гармонії в особистому житті та успіхів у всіх справах

***

Вітаю з днем ​​народження найпрекраснішу жінку. Бажаю, щоб цих красивих очей стосувалися лише тільки сльози радості, чарівних губ - лише щира посмішка. Руки ці, щоб робили тільки добрі справи, а серце завжди переповнювала лише любов і відчуття щастя.

***

Вітаю вас із днем ​​народження! Нехай твоє життя буде світлим, як найясніший день, нехай красою буде наповнений кожен ваш подих! Бажаю вам міцного здоров'я, щирої любові і казкового багатства! Нехай удача та успіх супроводжують вас скрізь і допомагають досягти самих запаморочливих висот!

***

Мудрець сказав, що світ врятує краса! В тобі ці слова знаходять підтвердження - ти красива, добра, розумна і дуже світлої душі людина! Вітаю з днем ​​народження і бажаю, щоб завжди і скрізь ти залишалася сама собою, з роками не старіла, а тільки молоділа душею і тілом! Нехай мила посмішка висвітлює твоє обличчя і завжди допомагає тобі у важких ситуаціях! Люби сама і будь щиро і безмежно любима! Твори і радій своєму творінню! Нехай успіх завжди йде поряд з тобою!

***

З Днем Народження, королева! Бажаю, щоб цей рік був сповнений приємностей, несподіванок, закоханості, яскравих зустрічей, подорожей, шопінгу, ніжності, романтикиі хороших новин! Ставай ще гарніше, ще добрішим, ще розумнішим, багатшим, потрібніше, цікавіше і щасливіше! І бажаю прекрасно відсвяткувати День твого Народження!

***

Поспішаю привітати з Днем Народження! Бажаю, радості і сил, щоб лише квіти, любов і щирість наш Світ в долю Вам приносив. Нехай друзі лише тільки радують, рідні Вас нехай бережуть. Не сумуйте, Ви Чарівна, нехай про це знають всі навколо!

Джерело:http://vitannya.com/krasivi-privitannya-zhintsi-z-dnem-narodzhennya-svoyimi-slovami/

Коментарі