Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці в прозі, українською мовою


Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці в прозі, українською мовою

Серед робочої суєти, проблем і турбот ми дуже часто забуваємо про справжніх людських відносинах. Сьогодні ми постараємося все виправити, і тому від усього серця з найщирішими словами звертаємося до нашої улюбленої колезі в день її народження. Сьогодні ми не будемо говорити, який ти хороший спеціаліст і колега просто скажемо, що ти надзвичайна людина. Нехай у твоєму житті буде якомога більше світлих моментів, наповнених сміхом твоїх близьких і коханих. Нехай поруч будуть хороші друзі, яких не лякають проблеми і труднощі. Бажаємо в будинку достатку, порожній стіл буде багатим, і за них збираються тільки рідні і кохані люди. Нехай твоя краса розквітає з кожним днем на радість усім нам. Будь здоровою і обов'язково найщасливішою.

***

Вітаю! Бажаю просто залізобетонного здоров'я, щоб ти міг реалізувати всі свої бажання! Яскравих тобі перемог у справах, успіхів, досягнень! Хай буде більше радісних миттєвостей і хороших новин!

***

Якщо стільки людей одночасно кажуть тобі, що ти чудова, добра, весела, розумна, — вір їм. Вітаємо тебе!

***

Вітаю з днем народження! Хочу побажати, щоб все в житті було добре, друзі були вірними, здоров'я міцним, здійсненими мрії, цілі достигаемыми, щастя постійним, любов щирою, вороги слабкими, рідні поруч, кишені з шарудять купюрами, а кар'єрна драбина летіла вгору. Звичайно, список ще далеко не повний, решту я залишу на твою волю і фантазію. З днем народження!

***

Шановний і дорогий колего! Щиро вітаємо Вас із Днем народження! Бажаємо міцного здоров'я, терпіння, сил, мудрості на роботі і вдома! Будьте завжди в позитивному настрої з посмішкою на обличчі! Вірних і надійних друзів, і колег! Добра і миру!

***

З днем народження, колега! Бажаю тобі великих успіхів і в роботі, і хобі, і в особистому житті. Нехай кожен прожитий рік проходить з користю: приносить цінний досвід, дарує позитивні емоції і надихає на нові звершення!

***

Доброго чоловіка і чудового колегу вітаю з днем народження. Хай завжди і у всім щастить, хай успішно творяться справи, нехай життя дарує щастя, любов, процвітання, здоров'я, благополуччя, успіх і веселощі.

***

Вітаємо добру, щиру, чудову жінку! Порхай — як метелик, квітни — як троянда навесні, сяй — як сонце. Ти прекрасна, витончена і завжди неперевершена! Ти для нас – джерело тепла і світла, ти приносиш в наше життя радість і надію. Залишайся завжди такою ж життєрадісною, енергійною, з молодою душею!

***

З днем народження, мій дорогий колега. Бажаю завжди володіти необхідною інформацією, вірно і спритно розпоряджатися своїми силами і засобами, проявляти свої таланти та вміння у всіх справах, досягати неймовірних успіхів у діяльності і справжнього блаженства у житті.

***

Весь робочий колектив вітає вас сьогодні з днем народження. За ті роки, які ми провели в тісній співпраці, ви проявили себе як виключно чесний, відкритий, готовий до роботи людина. Ми всі дуже цінуємо ваш професіоналізм та бажаємо зберігати ще дуже довгі роки таку ж бурхливу енергію і спрагу щодня робити якісь нові відкриття. Нехай у вашому житті буде якомога більше світлих моментів. Нехай ваша сім'я буде надійною фортецею і тим місцем, де завжди зможуть підтримати і зрозуміти. Нехай радують діти своїми досягненнями, а подружні почуття міцніють з кожним днем. Не втрачайте свого натхнення і з посмішкою зустрічайте кожен день, кохайте і будьте коханими, з днем народження, всього найкращого.

***

Вітаємо вас з днем народження! Бажаємо, щоб кожен робочий день був дуже приємним, насиченим і приносив великі успіхи! Нехай кар'єра росте не по днях, а по годинах! Натхнення вам на нові звершення і трудові подвиги! В особистому житті хай буде любов, взаєморозуміння і теплота! Відмінного відпочинку на березі блакитного моря, краси і щастя в вас і навколишньому світі!

***

Кожен день на роботі – ми захоплюємося твоєю посмішкою. Ти даруєш нам радість, вмієш підняти настрій. А сьогодні в такий прекрасний день хотілося б побажати тобі щастя, міцних нервів (що важливо в нашій справі), здоров'я, успіхів та везіння! З днем народження, прекрасна колега!

***

Швидше за всіх в роботі і вище всіх нас за рівнем інтелекту. Сильніше за всіх у проявах любові до життя – наш доблесний колега! Настав день сердечних привітань з нагоди народження чудового, чудового тебе.

***

Нехай яскраві вогні нічного феєрверку подарують тобі море незабутніх хвилин, які будуть радувати тебе своїми яскравими та цікавими митями. Нехай святкова ніч стане яскравою і цікавою, цікавою і красивою, а також смішний і веселою, яка може подобатися всім гостям твого цікавого свята. Саме з цієї причини ми збираємося разом, даруємо тобі посмішки та подарунки, які стануть цікавими і приємними не тільки для тебе, і для тих, хто тебе по-справжньому дорогий і близький. Саме тому в ніч твого персонального Нового року загадай бажання, щоб воно збулося і стало приємним і красивим, висвітлюючи тобі життя яскравим ліхтариком, який допоможе пережити важкі хвилини свого життя і радісні злети.

***

Ми раді, що саме ти став нашим колегою. І сьогодні в день народження нам би хотілося щиро бажати тобі всього найкращого! Хай квітами стелиться твоя життєва дорога, завжди оточують тебе добрі-щирі друзі. Щастям повниться життя, весняним повноводдя рясніє здоров'я. Живеться весело, добротно. Вітаємо тебе з таким світлим і радісним святом! І хочемо побажати тобі безмірного щастя, постійної удачі!

***

Чудового співробітника і чарівну жінку хочу привітати з днем народження і побажати тобі колега, запаморочливого кар'єрного зростання, успіхів у всьому, міцного здоров'я та витримки. Залишайся завжди таким же надійним другом, кваліфікованим працівником, мудрим напарником і веселою людиною.

***

Вельмишановна нами колега і просто приємна жінка! Ось і пролетів ще один рік Вашої молодої життя, рік повний кар'єрних досягнень, підкорених висот і подоланих кордонів. Хочеться в День Народження побажати Вам не зменшувати обороти в досягненні і проходження всіх труднощів! Нехай цей вогник в очах, теплота в серці і рівновага в душі ніколи не вичерпуються! Любові чистої, зустрічей яскравих, захоплюючих емоцій, незабутніх моментів, міцного здоров'я, сил богатирських хоче побажати наш колектив. Кар'єра нехай іде стрімко вгору, успішність і процвітання підкоряються Вам, фінансове становище перебуває в стабільності, а матеріальний добробут множиться преміями! Нехай по життю зустрічаються лише добрі, красиві душею люди! А рідні та близькі радують своєю присутністю! З Днем Народження!

***

Дорогий мій колега по роботі і один за покликанням вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі чоловічий стійкості і напору, успішного життєвого шляху, швидкого кар'єрного росту, досягнення намічених цілей і поставлених завдань.

***

Ось і настав той день, якого ми чекаємо цілий рік, щоб розслабитися, і підбити підсумки за цілий прожитий рік. І коли не знаєш що побажати, то бажаєш, всіх благ. Тобі ж бажаю знайти ту саму дорогу, яка так чітко малюється в твоїх думках, де є щастя і воно поруч. Де всі твої рідні, близькі та друзі з тобою поруч, і всі щасливі. Де немає горя і біди, де удача подає руку і допомагає піднятися. Де немає заздрості і злості, де є взаємна допомога, і добро у серці кожного жителя. Я вітаю тебе з днем народження, бажаю знайти любов, і той сенс життя заради якого ти не будеш здаватися, а будеш рухатися тільки вперед. Сонце хай освітлює тобі шлях і зігріває душу навіть в морозний зимовий день. Бажаю сміятися тільки щиро і від душі. Проблеми нехай не лякають, а надають впевненості та прагнення стати краще. Ось такий я хочу бачити твоє життя. І тоді і я знайду радість і затишок в душі.

***

Мила, добра наша колега, дозвольте від імені усього колективу привітати Вас з днем народження. Бажаємо Вам щастя і любові, міцного здоров'я на довгі роки. Нехай гарний настрій ніколи не покидає Вас. Нехай Ваші плани втілюються день за днем. Будьте завжди оптимістичні і впевнені в собі. Нехай Ваша сім'я любить і оберігає Вас. Гарної Вам зарплати, пошани і поваги і всього самого найкращого. Нехай хороші новини завжди Вас приємно дивують. Усіх земних благ Вам і родинного тепла.

***

Ти прекрасна, що сказати ще! Виткана ти наче з шовку. Ніжна, турботлива і витончена, але в той же час можеш багато чого подолати. В тобі стільки краси, ніжності і сили, світ здивовано дивиться на тебе! Сказати можу я ще багато, але в цьому немає потреби. Адже це все так очевидно. З днем народження! Нехай цей світ дарує тобі лише приємні сюрпризи, ти цього гідна! Ти ідеальна жінка, з іменинами тебе. Нехай казка оселиться поруч з твоїм домом!

***

Сердечно бажаємо Вам, колего, щоб подібно квітам запашної сакури, Вас обсипали бажані благості! Щоб кожна пелюстка ніс вишукану жіночу красу, титанічна достаток і солодке щастя!

***

З днем народження, дорогий колега. Від щирого серця хочу побажати бравих прагнень і міцних сил, цікавих ідей і вигідних пропозицій, значних досягнень і великих успіхів, безсумнівною удачі і вірної любові.

***

У цей самий день, кілька років тому, на світ з'явився наш добрий і товариський соратник, наш чудовий друг і колега! Від всього колективу, на чолі начальства, прийміть наші щирі побажання бути у всьому і завжди номер один! Ваші старання, безумовно, і безперечно заслужили повагу і довіру серед колег і всіх співробітників нашого виробництва! Нехай кожен робочий день дарує вам неймовірний приплив сил, душевне задоволення і натхнення для досягнення поставлених цілей! Колега, дякую вам за підтримку у всіх починаннях! Спасибі вам за щиру дружбу! Спасибі за терпіння і віру у нашу спільну справу! Спасибі за те, що з вами дуже цікаво працювати! ви такий яскравий, різноманітний, багатогранний і цікавий чоловік! Ви встигли зарекомендувати себе як професіонал високого класу! Так тримати, колега! З Днем Народження!

***

У цей день, нам приємно вітати нашу чудову і чарівну колегу! Яка відразу влилася в наш колектив і стала його незамінною частиною! Від усього серця прийми від нас вітання і частинку нашої любові. Вітаємо тебе з найприємнішим подією в цьому році, з іменинами! Бажаємо тобі багато радісних днів, красивого життя, і приємних подій у житті. Нехай Ангел Охоронець завжди оберігає твій шлях. А Господь приносить тобі щастя. Але ти теж не розслабляйся, а даруй добро всім навколо. Бажаємо тобі відпочити сьогодні від усіх турбот і провести своє свято так, як душа забажає. Дякуй Господу за життя і за все, що ти маєш, і життя віддячить тобі. Адже ти стала для нас як рідна! З іменинами!

***

Завжди усмішливого і задорному колезі я сьогодні від усієї душі хочу побажати кар'єрних злетів, швидкого досягнення бажаних цілей, прагнення вгору і здійснення найпотаємніших мрій. Нехай тобі сили і бадьорості у всіх починаннях, везіння допомагає у всіх справах, а удача слідує по п'ятах.

***

З Днем народження, колега! Бажаю, щоб тебе оточували тільки добрі, позитивні люди. На роботі хай запанують мир і порозуміння, а в будинку – затишок і сімейне благодать. Ти – справжній чоловік, і тобі притаманні найкращі якості справжнього джентльмена. Збережи в собі ці якості і будь завжди вірний своїм цілям і переконанням!

***

Чудового колегу від усього серця вітаю сьогодні з Днем народження. Нехай цей славний свято принесе тобі море позитивних емоцій, приємних вражень і дивовижних миттєвостей життя. Нехай тебе завжди оточують дбайливі й добрі люди, які з легкістю піднімають настрій.

***

Джерело: happyb.com.ua

Коментарі