Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці своїми словами, в прозі, українською мовою


Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці своїми словами, в прозі, українською мовою

Шановний начальник, прийміть щирі вітання на честь свого дня народження. Нехай міцне здоров'я, оптимізм і сила духу приведуть Вас до правильного успіху. Бажаю поваги оточуючих і любові рідних, успіхів на роботі та сімейного благополуччя, надійних друзів і стабільного достатку.

***

Нехай в зимову холоднечу вас зігріває тепло близьких людей, у похмурі осінні дні - гріють спогади про спекотне літо! Нехай робота стане другим домом, а колектив - вірними і відданими друзями! Нехай конкуренти побоюються зустрічі з вами, а підлеглі поважають! Успіхів вам на ниві праці та успіхів в особистому житті! З Днем Народження!

***

Бажаю, щоб незмінно була тяга до самовдосконалення, залишайся таким же мудрим і неупередженим керівником, якого цінують і поважають працівники, нехай доля схиляє чашу терезів тільки в твою користь.

***

Вітаю Вас! Нехай день буде наповнений тільки позитивними емоціями і коханими людьми. Я бажаю, щоб це свято подарував Вам нові успішні відкриття та неймовірні звершення, успіхи в кар'єрі та виконання заповітних бажань!

***

Керівники бувають різними. Але наш – найкращий. Ваша молодість та енергія – потужні стимули для творчої незаспокоєності підлеглих. Ваш оптимізм допомагає побачити перспективи і знайти сили їх досягти. А Вашу увагу і доброзичливість стали прикладом для наслідування!

***

Шановний директоре! З днем Народження! Наш дружний колектив щиро вітає Вас! Ви - невичерпне джерело енергії та оптимізму! І заряджаєте працьовитістю своїх підопічних! Ми бажаємо Вам процвітання та успіхів в роботі, і залишатися таким же, хто любить життя, справедливим і благородною людиною!

***

Начальниця, дорога наша - мудра, світла, розуміюча! Колектив нашого відділу від усієї душі та щирого серця вітає вас із цим світлим днем, і бажає вам нових перемог, нових звершень, тільки приємних досягнень і тільки розв'язуваних завдань. Нехай кожен ваш день починається із щирої посмішки і гарного настрою, а улюблена робота не перестає надихати. Ми вас дуже цінуємо, любимо і поважаємо, адже ви – опора нашого колективу, його світоч, його тил. Нехай ваше особисте величезне щастя буде вічним – таким, як ваша любов до роботи, а здоров'я – міцним, як ваша витримка! Довгих років життя і досягнення усіх поставлених цілей.

***

Шеф, навіть багатобарвна веселка написала слова привітань для Вас у небі! А ми приготували свої побажання – максимуму мінімуму доходів і податків, побільше премій і менше турбот! Зі святом!

***

Ви, наша начальниця – самий турботливий керівник по відношенню до нас, своїм підлеглим. І як ви все встигаєте – керувати, вимагати, організовувати, брати на себе відповідальність, приймати рішення і забезпечувати нам гідні умови для роботи. При цьому ви завжди стримані і люб'язні. Крім того ви завжди добре виглядаєте. Це талант! Всім колективом від усієї душі вітаємо вас з днем народження і бажаємо вам нових висот у кар'єрі і задоволення від роботи. Як сказав товариш Травкін зі старої радянської кінокомедії «Тридцять три», щастя – це коли вранці хочеться на роботу, а ввечері додому. Нехай весь ваш трудовий шлях вас супроводжують ці два простих бажання.

***

Щоб займати чільний пост, потрібні лідерські якості, живий розум і освіченість. І все це є в тобі, наш начальник! Ти восхищаешь своєю ерудицією, завжди сміливо берешся за починання і доводиш до кінця. Ти наочний приклад трудоголізму і вірності своєму призначенню. У День твоєї появи на світ бажаємо невичерпної енергії, фонтанів любові, океанів удачі і щастя!

***

Вітаємо Вас з днем народження і хочемо побажати удачі. Щоб вона завжди була поряд: у справах сімейних, на роботі, на відпочинку. Нехай Ваше здоров'я буде міцним, чистим — розум, добрим — серце, наполегливим — оптимізм, наполегливою — ентузіазм. Щастя Вам і підкорення життєвих вершин.

***

Начальниця, дорога наша — мудра, світла, розуміюча! Колектив нашого відділу від усієї душі та щирого серця вітає вас із цим світлим днем, і бажає вам нових перемог, нових звершень, тільки приємних досягнень і тільки розв'язуваних завдань. Нехай кожен ваш день починається із щирої посмішки і гарного настрою, а улюблена робота не перестає надихати. Ми вас дуже цінуємо, любимо і поважаємо, адже ви – опора нашого колективу, його світоч, його тил. Нехай ваше особисте величезне щастя буде вічним – таким, як ваша любов до роботи, а здоров'я – міцним, як ваша витримка! Довгих років життя і досягнення усіх поставлених цілей.

***

Шановний керівник! Вітаємо Вас з прекрасною датою, яка повинна принести у Ваше життя нові радісні події, зустрічі з цікавими людьми, звершення, плани і мрії. Бажаємо Вам особистого і професійного зростання, благополуччя, успіхів у всіх сферах життя.

***

Вітаю з днем народження чудового начальника і справжнього чоловіка. Бажаю Вам вдалих стартів у справах і великих перемог, безсумнівною удачі і великого везіння, вірного управління справами і підлеглими, прекрасного настрою і особистого щастя.

***

Вітаємо з Днем народження! Бажаємо здоров'я, процвітання і значних професійних успіхів. Нехай у всіх починаннях супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку колег і однодумців, а непроста робота приносить задоволення і творчі перемоги. Бажаємо Вам завжди залишатися такою ж молодою і чарівною, органічно поєднуючи витонченість і аристократизм з високим професіоналізмом і неабиякими якостями керівника, якому притаманні воля, цілеспрямованість і широкий кругозір.

***

Керівник — це справжній лідер і мозковий центр нашого колективу! Бос — основа, стрижень нашої роботи, на Ваші плечі лягає відповідальність за нас. Ви приймаєте правильні рішення і створюєте комфортний мікроклімат! Бажаємо Вам залишатися такою ж хорошою людиною, побажати Вам міцного здоров'я, щастя та успіхів!

***

Весь колектив з нетерпінням чекав ваш день народження, щоб чесно-таки зізнатися Вам, що наша фірма почала процвітати тільки завдяки Вашій безпосередній участі в трудовому процесі і ми дуже раді, що маємо честь, набиратися досвіду і знань.

***

Шановний керівник! Є такі поняття, над якими не владний час – борг, професіоналізм, відповідальність, дух творення. І все це застосовно до Вас. Ще не підвладне років повагу. Прийміть нашу щиру повагу та побажання залишатися тим, ким Ви були для нас всі ці роки, тією людиною, за яким хочеться йти і з яким хочеться працювати. З ювілеєм Вас, з 60-річчям!

***

Ви для нас не просто начальник, ви — унікальний покровитель для кожного співробітника, тому в цей особливий для вас день, ми хотіли б сказати особливі слова. Ми хочемо, щоб зірка, загоревшаяся в день вашого народження, вела вас по всій безмежній дорозі життя – надією, вірою і любов'ю. Нехай ця провідна зірка допоможе вам на всіх життєвих дорогах, своїм світлом надихає на добрі справи і допомагаючи впоратися з труднощами. З днем народження, начальник!

***

Настало свято, якого ми чекали цілий рік - день народження нашої начальниці. Цілий рік ми готувалися, щоб привітати вас і висловити своє захоплення. Від усієї душі приймайте найкращі побажання і палкі визнання. Ви найкраща і найулюбленіша начальниця! Інших таких просто не знайти!

***

Не кожен може бути дуже суворим, але одночасно з цим справедливим начальником, але Ви — саме той випадок, коли ці якості гармонійно поєднуються в одній людині! Вітаємо вас з днем народження! Бажаємо, щоб ваше вроджене почуття гумору, ваше сократівське красномовство і розум ніколи не покидали Вас! Вітаємо!

***

Наш вельмишановний начальник, ви керуєте компанією з самого першого дня її існування. Для вас дана організація – одне з найдорожчих речей у житті. Саме тому ви так вибагливі щодо прийняття працівників на роботу. Але нам пощастило, тому що ви вирішили довірити нам відповідальну роботу. Будьте впевнена в одному – ви вас не підведемо. Але повернемося до привітань. Ми хочемо побажати вам найголовнішого – здоров'я і довгих років життя. Нам ще є чому у вас повчитися, тому хочемо, щоб наша спільна робота тривала ще довгий час. Зі святом вас, дорогий (ім'я, по батькові). Ви для нас дуже важливі, ми завжди прислухаємося до вас, тому, що у вас величезний життєвий досвід.

***

Сьогодні в нашій компанії великий свято - День народження улюбленої начальниці і за сумісництвом нашого великого друга. ми від усього серця вітаємо вас і хочемо побажати вам ще більших креативних ідей, веселих моментів, радості, добра і трішки везіння. Нехай всі негаразди обходять вас стороною і не заважають на шляху до досягнення своїх цілей. Ми захоплюємося вами і завжди ставимо в приклад. Ви для нас – приклад для наслідування. Спасибі вам за все те, що ви робите для нас, тому що ваша турбота безцінна. Будьте завжди поруч з нами і підтримуйте як раніше. Вітаємо вас ще раз зі святом! Бажаємо щастя, здоров'я і, звичайно, кохання! Нехай всі ваші мрії і бажання виконуються, а ідеї реалізовуються.

***

Нас усіх зібрав тут чудовий чоловік наша начальниця і краса колективу. Важко втриматися від невинної лестощів на адресу цієї милої жінки, яка впродовж стількох років працює пліч-о-пліч з нами – завжди готова прийти на допомогу, поділитися знаннями, дати цінну пораду, взяти участь в нашій спільній справі, і поза роботи. З Днем Народження вас і нехай це свято продовжується і у будні дні.

***

Кікабідзе порівнював свої роки з багатством, а Ваші 60 років я хотів би порівняти зі скарбом. Йшов, йшов чоловік, бадьорий, розумний, енергійний, дивиться – лежить щось, підняв – скарб! І далі пішов такий же бадьорий, розумний, енергійний... і мудрий. Бажаю Вам правильно розпорядитися своїм скарбом — поділитися з нами своєю мудрістю!

***

Робота завжди робить з людини, справжнього працівника. І як це часто буває, найбільшу подяку потрібно висловити саме начальнику на вашій роботі. А все тому, що саме він віддає стільки сил для того, щоб ви навчилися багато чому, і у вас все було добре. І зараз, якщо у вашого начальника буде святкування іменин, ви можете привітати його з допомогою привітання своїми словами. В такий важливий момент ви повинні сказати все те, що у вас перебувати на серце. Нехай це будуть щирі слова, які зможуть зворушити вашого начальника, і подарувати йому масу задоволення. Не потрібно щось вигадувати, просто говорити все так, як воно і є. І тільки тоді ви зможете отримати всі ті емоції, забути які просто так не вийде. Святкуйте свято, і завжди думайте про свого начальника.

***

Сьогодні ми зібралися для того, щоб привітати нашу нову начальницю з днем народження. Дорога (ім'я, по батькові), нам дуже подобається працювати під вашим керівництвом. Запевняємо вас, все не так складно, як вам здається. Просто це легке хвилювання, яке скоро відбудеться. Сьогодні ваш день народження, який ви повинні відзначити, як слід, тому, що потім у вас буде дуже багато роботи. Ми вам бажаємо терпіння і удачі. Повірте, вони вам знадобляться. Бажаємо вам безмежного щастя, здоров'я і любові. Нехай здійсняться всі ваші бажання, а удача не відпускає вас ніколи. Ми завжди готові надати вам будь-яку допомогу, підтримку або просто поговорити. Ми віримо в те, що під вашим керівництвом компанія буде розвиватися в правильному напрямку.

***

Найкращий начальник, я вітаю вас від душі з днем народження! Нехай сім'я завжди зігріває вас теплом, увагою та розумінням. Бажаю вам у роботі, нових творчих ідей, кар'єрного зльоту, натхнення, ентузіазму в праці. Бажаю вам радісного і довгого життя без смутку і туги, щоб цілий світ обертався навколо вас.

***

Дорога наша іменинниця! Вітаємо вас з днем народження! Весь наш скромний колектив з великою повагою хоче побажати вам гранітного здоров'я, шаленого успіху, надзвичайного везіння, неймовірного терпіння, надзвичайною проникливості, чарівної посмішки низхідній з вуст і гарного настрою не покидає вас.

***

Дорогий наш, шановний начальник вітаємо Вас з днем народження. Бажаємо за бортом нашого корабля океану можливостей і перспектив, бажаємо завжди залишатися бравим капітаном неймовірного успіху. Нехай в роботі, в родині, вдома і у Вашому житті все і завжди складається просто «на ура»!

***

Джерело: superwords.co.ua

Коментарі