Привітання з днем народження подрузі в прозі, українською мовою


Привітання з днем народження подрузі в прозі, українською мовою

Зі святом! Бажаю тобі кохання, щастя і терпіння у всьому. Нехай усі твої починання завжди увінчуються успіхом, а на твоєму шляху будуть зустрічатися тільки самі добрі і гідні такого прекрасного людини, як ти, люди. Будь незбагненною і загадковою, стань для всіх недоступно прекрасною і при цьому коханою і бажаною. А ще нехай ніколи у тебе не буде потреби ні в чому, живи в достатку, в задоволенні і в радості.

***

Вітаю! Бажаю тобі при підведенні підсумків дванадцятимісячного марафону, відчувати виключно приємні емоції. Нехай планка успіху на наступний рік буде набагато вище, але буде подолана тобою швидше і легше!

***

Люблю тебе моя подруга і в цей день хочу побажати, багато радості, щастя і яскравих фарб, щоб розфарбувати своє життя. Нехай успіх буде тільки в твоїх руках, зумій завжди його схопити і утримати. І нехай достаток, благополуччя і все саме хороше притягається до тебе магнітом. Не болів, залишайся завжди такою ж прекрасною і просто радуй нас своєю посмішкою. З днем народження!

***

Дорога подруга, вітаю тебе з днем народження! Від усієї душі бажаю, щоб кожен твій день був наповнений приємними зустрічами, добрими словами, яскравими емоціями! Нехай з твого обличчя ніколи не сходить посмішка, а очі сяють від радості і щастя!

***

Свою найріднішу подружку, поспішаю привітати із знаменним днем її народження. Хочу виразити свою любов, тепло та ласку. І звичайно ж сказати спасибі! За всі ті роки, що б поруч, немов мій ангел охоронець завжди допоможеш і утешишь! Нехай небо віддячить тобі тим самим! Хай твоя доля буде, немов прекрасний сад — завжди пахнути! Хочу щоб ти завжди сяяла від щастя і ніколи не знала розчарування. Хочу щоб ніколи твої ясні очі не знали сліз. Адже ти моя найкраща подруга. Щастя тобі.

***

Вітаю! Хай радість у твоєму житті розцвітає, як весняний сад. Залишайся завжди кохана і бажана, нехай буде все прекрасно і на роботі, і вдома, і нехай удача оселиться в твоєму домі назавжди!

***

Подруга ти сьогодні всіх на світі миліше, свої очі переповнені щастям і захопленням від торжества. Вітаємо з днем твого народження, хай більше буде таких у твоєму житті яскравих і барвистих днів. Нехай виконання будь мрії буде більше твоїх очікувань. Щоб попереду якомога більше чекало тебе самих неймовірних вражень, а підтримка від близьких була крилами і допомагала в будь-яких складних ситуаціях. Бажаю більше різнокольорових і яскравих миттєвостей, щоб вони переповнювали твій будь сірий день. Ти сама без зупинок біжи на зустріч до неймовірних змін у твоєму житті і нехай вони забирають тебе до потрібним людям і потрібні обставини. Бажаємо завжди в серці тримати коханої людини і не відпускати його всупереч цьому нещадному часу. Щоб любов між вами палала завжди і ніколи не змогла охолонути. Бажаємо не тільки в день народження бути щасливою і переповненою натхненням.

***

Дорога подруга, сьогодні ти відзначаєш саму урочисту дату у своєму житті – день народження. Бажаю тобі всього самого найкращого. Нехай кожен твій день перетвориться на свято, нехай удача завжди відкриває перед тобою двері. Будь коханою і бажаною завжди. Нехай гарний настрій ніколи не залишає тебе. Нехай душа твоя ніколи не старіє, нехай здоров'я, бадьорість збережеться багато років. Живи і радій кожному дню. Нехай Господь оберігає тебе від невдачі, нехай наша дружба буде для нас, як оберіг.

***

Мила подруга від чистого серця прийми найщиріші вітання з днем народження. Нехай це свято буде веселим і радісним. Бажаю тобі гарного настрою, удачі у всіх твоїх починаннях. Нехай все, що ти задумала, обов'язково здійсниться, хай кожен день дарує тобі найяскравіші миті. Будь завжди такою гарною, життєрадісною, впевненою в долі. Бажаю тобі безхмарного щастя, чистої совісті, взаємної любові та родинного тепла. Нехай надія, віра і любов завжди крокують з тобою по життю.

***

Подружка люба моя, з днем народження! Бажаю тобі у цей день купатися в шампанському, не втомлюватися слухати овації і компліменти подруг. Щоб мужики на руках по життю носили і задарували подарунками.

***

З днем народження, подруженька! Бажаю тобі провалитися в бездонне щастя, зійти з розуму від радості, померти від захвату... Щоб в цей день тебе оточили найрідніші, дбайливі люди і довели тебе до добра, благополуччя, багатства і прирекли тебе на величезну любов!

***

З днем народження, подружка! Запального тобі настрою, химерних навал і бажань, піднесеного польоту, не тільки фантазій, але і особистих амбіцій. Нехай кожен твій день буде чимось особливим і багатогранним, трохи відчайдушними і повітряним, як і ти. Легкого життя і насолоджуйся нею, підкори вершини так, як ти вмієш. Будь щаслива — це головне і нехай все буде чудово.

***

Моя чудова подруга, вітаю тебе з днем народження. Нехай казка в житті ніколи не закінчується, нехай на твоєму небі вдень світить сонце удачі, а ночами мерехтять зірки щастя. Подруга, бажаю нічого не боятися і завжди залишатися досконалістю.

***

Привіт, кохана подруга. Хоча ми з тобою знайомі лише кілька років, але я з упевненістю можу називати тебе своїм другом, людиною, який пройшов життєві випробування і не здався. Сьогодні особливий день, день твого народження. Сьогодні ти почуєш багато хороших слів, в першу чергу бажаю, щоб вони були щирі. Звичайно, бажаю успіхів у навчанні, ти розумничка, пам'ятай про це. Бажаю знайти нарешті свою кохану людину, знай, що ти заслуговуєш любити і бути коханою. Нехай сльози тільки від радощів, а посмішка стане вічним супутником. Бажаю здійснення всіх найпотаємніших бажань, навіть тих, про яких я не знаю. Бажаю нових вражень і зустрічей, щоденних маленьких радощів і несподіванок. Всього найкращого тобі, дорога моя подруго!

***

Сьогодні знову настав твій довгоочікуваний і чудове свято, моя дорога подруга. Твій День Народження свято і для мене теж, адже саме цього числа ти з'явилася на світ, тим самим зробивши мені великий подарунок. Ти сама чуйна, найщиріша, сама розуміє, найрідніша, і сама відкрита на світі. Я дуже люблю тебе, і високо ціную нашу дружбу, ставлячись до неї дбайливо і з великою повагою. Сьогодні пропоную зовсім не говорити про роки, яка різниця скільки їх було – це не найголовніше. Я тобі бажаю міцного здоров'я, великої щоденної радості, величезного везіння у всіх справах і починаннях, перемог і досягнень поставлених цілей. Бажаю тобі справжнього, ніжною і трепетною любові, надії в серці, гармонії в душі. Нехай завжди тобі світять яскраві зірки успіху, небо сяє блакиттю і благословляють тебе.

***

Сьогодні такий прекрасний сонячний день, тому що краща подруга відзначає день народження. Від усієї душі вітаю тебе, дорога, з такою чудовою датою. Бажаю тобі всього самого – самого найкращого. Нехай твоє життя буде довгим і щасливим, хай лише хороші новини приємно радують тебе. Нехай всі твої будні перетворяться в свято, Побільше посміхайся і ніколи не сумуй. Хай буде чистою совість, щастя безмежним, а любов красивою. Нехай буде прихильною до тебе благосклонною, а добрий ангел оберігає від бід і зла.

***

В твій день народження, моя подруга, я розповім гостям невеличкий секрет. Всього якихось кілька років тому ми сиділи з тобою в зеленій пісочниці біля нашого будинку і мріяли. Так от, я хочу, щоб всі знали, що ти хотіла стати красивою і їздити на кабріолеті, а ще вийти заміж за найкрасивішого чоловіка. Твої мрії майже здійснилися, залишилося тільки купити кабріолет, але навіть і без нього я вірю, що ти по-справжньому щаслива. Міцна і любляча сім'я дорожче всього на світі. Бажаю тобі крізь роки пронести свою любов до близьких, бути усміхненою і яскравою, завжди залишатися оптимісткою і ніколи не здаватися. Всі вершини ще попереду, нехай кожен новий день дарує щось неповторне і особливе, бережи себе, і будь щаслива.

***

Бажаю тобі чистого і красивого життя, як зима. Щоб яскраві грані діамантів і ніжних слів красиво переливалися на сонці, немов межі справжніх алмазів в твоїх коштовностях. Щоб нові ніжні вбрання того стилю, який тобі подобається, були прекрасні, як морозні візерунки на вікнах, і щоб аромат твого парфуму вражав оточуючих, як крижаний подих зими. Адже краса жінки, яка знайшла свій стиль і має тонкий смак, подібна красою зими холодної, гламурною, неприступною і прекрасною. І саме такою має бути жінка, щоб чоловіки називали її шикарне, розкішне, стильною і бажаною. І ти цілком заслуговуєш цієї розкоші, так як для того, щоб створити такий чудовий стиль в одязі, як у тебе, треба багато попрацювати, а ще мати неординарну жіночу інтуїцію і прекрасний смак.

***

Дорога, залишайся завжди такою ж прекрасною і життєрадісною. Нехай твоя краса і чарівність з року в рік радують оточуючих. А я з задоволенням тебе підтримаю на цьому життєвому шляху. З днем народження!

***

Мила подруга ти для мене еталон оптимізму і любителька домашнього комфорту. Хочу побажати в цей день, щоб твій дім завжди випромінював флюїди добра й любові і щоб, приходячи до тебе в гості, нам було спокійно і затишно. З Днем Народження!

***

Мила подруженька, з великою радістю вітаю тебе з днем народження! Нехай наша тепле спілкування стане відмінним прикладом справжньої жіночої дружби, в якій немає місця образам і заздрості, будь завжди здоровою, успішною, квітучою і привабливою, бажаю тобі особистого неминущого щастя, багато яскравих вражень, усмішок і квітів.

***

З самого дитинства твоїм улюбленим святом був день варення. Тоді ти з таким нетерпінням чекала цього свята, що ми кожен раз намагалися тебе заспокоїти. І ось зараз, коли минуло стільки часу, ти все так і продовжуєш залишатися маленькою дівчинкою в душі. Я принесла для тебе той саами подарунок, який зможе доставити тобі багато приємних емоцій. І зараз я також хочу сказати тобі про те, що щоб не сталося, ти ніколи не повинна з цього приводу розчаровуватися. Адже одного разу настане момент, і ми повинні будемо зробити все можливе для того, щоб все змінити. І хай у тебе все обов'язково буде саме так, як би тобі цього хотілося. І наостанок мені так сильно хочеться тебе обійняти, і знову побачити твою посмішку.

***

Нехай чоловік на руках носить і порошинки з тебе здуває, нехай завжди любить і голубит і ніколи не ображає. А гроші – приходить і йде. Ще бажаю, щоб тебе ніколи не розчаровували, завжди радували. Будь щаслива, незважаючи ні на які життєві колотнечі і нехай твої сльози будуть виключно від щастя. З Днем Народження.

***

Я дуже рада, що мені одного разу пощастило познайомитися з тобою, і це знайомство переросло у міцну дружбу, про яку кажуть: ви просто не розлий вода. В цей день народження я щиро хочу побажати тобі не зустрічати на життєвому шляху тривог. Нехай у твоїй заміжньої життя панує добробут. Нехай доля сповна винагороджує тебе за теплоту і добро, які ти даруєш іншим!

***

Яскрава і творча, запальна і незвичайна! Я можу говорити про тебе годинами. Ти - моя подруга! В твій чудовий день приймай море привітань. Знаєш, нехай збудеться хоча б половина. Бажаю тобі прокинутися одного ранку і усвідомити, - я щаслива і кохана!

***

Люба моя, шалено дорогоцінна і любима подруга, з Днем Народження! Бажаю тобі здоров'я на все життя, матеріального достатку на довгі роки, щасливих сліз і посмішок, розуміння від близьких людей і колег. Нехай завжди тобі супроводжує удача, везіння, надія, віра і любов! Вітаю, цілую, обіймаю і бажаю тобі виконання твоїх заповітних бажань, як можна швидше! Я знаю, як ти любиш життя, як ти вмієш любити і як ти дорожиш нашою дружбою! Нехай доля балує тебе подарунками, приємними сюрпризами і хорошими змінами! Ти цілком заслуговуєш самого кращого від життя! Ти прекрасна і залишайся завжди такою, як ти є. Танцюй, співай, твори, радуйся, досягай. А найголовніше - будь щаслива! Нехай доля благоволить, а всесвіт посилає багато приємностей. Ми тебе любимо! З Днем Народження, мила! Я дуже тебе люблю!

***

Джерело: wishguru.co.ua

Коментарі