Привітання з днем народження дитині дівчинку, хлопчика своїми словами, українською мовою


Привітання з днем народження дитині дівчинку, хлопчика своїми словами, українською мовою

Ти ж знаєш, що не тільки в день народження, але і в будь-який інший день я бажаю тобі тільки від чистого серця, і дуже щиро всього самого прекрасного і життєрадісного!!! Любові, яскравих, незабутніх зустрічей, вірних друзів, святкового настрою, виконання заповітних бажань і творчих звершень! З Днем Народження!

***

Свято, яким би він саме не буде, завжди буде залишати в наших серцях неймовірні емоції, які ми потім зовсім не зможемо забути. І в цей самий момент мені так сильно хочеться сказати своєму улюбленому синові про те, що ось настав його день варення. Я завжди знала про те, що це свято ти так сильно любиш, і тому мені так сильно хотілося для тебе зробити все можливе, щоб ти зміг все добре відсвяткувати. І ось тобі вже прийшли гості, з якими ти будеш відзначати день варення. І наостанок мені так сильно хотілося б сказати тобі кілька слів істини, які потрібно знати кожній людині. У житті тобі буде зустрічатися безліч проблем, з якими тобі доведеться намагатися впоратися. Адже іншого для цього виходу просто не буде. І нехай ти завжди будеш щасливою людиною.

***

Прекрасного хлопчика від усього серця хочу привітати з Днем народження. Нехай це чарівне свято принесе тобі масу незабутніх емоцій, позитивних вражень, чудовий настрій, фантастичні подарунки і щасливу посмішку до вух. Більше оптимізму, позитиву і енергії тобі.

***

Сьогодні настав прекрасний і довгоочікуваний день - третій день народження мого синочка. Мені так часто хочеться уповільнити час, але дні летять і моє щастя вже спритно бігає по доріжці, з веселим реготом носиться за м'ячем і зворушливо говорить своїм тонким дитячим голоском. Ти кожен день осягаєш щось нове, відкриває незвідане і прагнеш охопити цілий світ. Здається, що тільки вчора я вперше глянула в твої очі і зрозуміла, що тепер моє серце б'ється в моєму синочка, а сьогодні ти вже стаєш все більш самостійним і непосидючим. Сподіваюся, що твоя любов до оточуючих, щирий погляд на світ і радісне передчуття нового дня назавжди залишаться такими, а злоба, ненависть і заздрість ніколи тебе не зачеплять. Бажаю тобі, мій дорогий хлопчик, звичайно ж, здоров'я, невтомного прагнення жити і насолоджуватися кожним її моментом, поменше падінь і синців, більше щирих посмішок і щасливих моментів.

***

Всі дівчатка, якими б вони не були, напередодні свого десятиліття стають принцесами. Тому, наша мила принцеса, вітаємо тебе з Днем Народження і бажаємо якомога більше чарівництва в твоєму житті. Хай мир дарує тобі найбільш грандіозні чудеса.

***

Вітаю з 10-річчям, мій милий дитина. Бажаю життя, як велика подорож по країнах захоплюючих історій і цікавих справ. Нехай у 10 років твоє серце мріє про світле, нехай відкриються для тебе великі горизонти успіхів і удач.

***

З днем народження вітаю красуню, обаяшку, привлекашку. Хочеться побажати тобі багато радісних миттєвостей, незабутніх пригод, симпатичних подарунків, ласих сюрпризів, тільки радісних турбот, безмежної турботи, уваги і любові батьків.

***

Вітаю з чудовим ювілеєм мрійливого віку і світлої закоханості, з 15-річчям тебе. Бажаю бути, безсумнівно, щасливою людиною, осягати в будь-яких справах успіх, дружити з успіхом і везінням, мати добрих і вірних друзів, насолоджуватися життям і вірити в диво.

***

Милий мій син! Ах, як швидко летить час. Зовсім недавно вставали вранці ми в дитячий сад, а ось вже і школа. Росте наш синочок, з кожним днем стає міцнішим. Вже наша опора. Хочемо побажати тобі з татом ніколи не сумувати. Отримав двійку – не квапся засмучуватися, уяви, що це бар'єр, який потрібно подолати, і скоріше її виправляй. Навчишся робити таке з двійками – навчишся і долати інші труднощі. Нехай всі подарунки, які ти хотів отримати сьогодні, будуть саме цими подарунками. Все, що загадаєш, нехай збувається, але ти і сам роби що-небудь для своєї мрії. Не опускай руки і вір у неї. Будь вірний своїй ідеї. Дорогу здолає той, хто йде! Ми з татом мріяли про таке сина, і ось ти з нами і без тебе вже не уявляємо наше життя! Щастя тобі, синку!

***

Сьогодні День Народження в однієї прекрасної дівчинки, яка вже зараз вражає всіх своєю красою. Я хочу привітати її батьків. Дорогі мої, ваша дитина ще зовсім маленька, їй виповнився лише рік, тому хочу привітати вас і побажати тільки всього того, про що ви мрієте. В першу чергу бажаю донечці здоров'я і щастя, нехай всі її бажання виконуються, нехай вона не розчаровується в житті. Я впевнена, що ви вкладете всі свої сили для того, щоб виростити свою доньку, яка буде радувати вас своїми успіхами. Але при цьому не нав'язуйте їй нічого, адже вона повинна самостійно робити вибори в життя. Бажаю малятку завжди радувати вас, дивувати і давати вам сили. Народження малятка принесло щастя у вашу родину, тому хочу, щоб ця атмосфера радості завжди панувала у вашому домі. Зі святом вашу красуню!

***

Десять років тому ти народився, люба доню. Здається, що минуло лише мить, а ти вже стала така велика і самостійна. В цей особливий день хочеться побажати тобі бути найщасливішою в світі, радіти кожному прожитому дню і дарувати всім нам щирі дитячі посмішки та гарний настрій. Бажаємо тобі море безмежного щастя, самого міцного здоров'я і відмінних оцінок у школі. Не бійся пізнавати щось нове. Нехай твоє життя буде сповнене цікавих відкриттів. Багато читай і будь розумною. Ми хочемо пишатися тобою, доню! Бажаємо тобі вирости потрібною для суспільства людиною. Будь душею компанії і не переставай дивувати оточуючих. Довгих років життя тобі й безмежної любові. З днем народження, донька!

***

Ти немов мій ангел хоронитель, і тисяча слів не здатні тебе, описати. Ти як схід сонця осяває життя багатьох людей, ти наче місяць освящаешь шлях, коли довкола темрява. Нехай небеса допоможуть тобі в досягненні твоїх цілей, а люди навколо зігрівають своїми посмішками. Кажуть що дитинство, сама чарівна і казкова пора, а потім приходять проблеми, з дорослим життям. Так от сьогодні, наша мила дівчинка, я бажаю тобі, щоб у душі, ти завжди залишалась такою дитиною як зараз. Життєрадісною, привітною щирою і справжньою. Нехай ніхто і ніколи не принесе в твоє життя печаль і розчарування! А дарують тільки щирі почуття і емоції! З днем народження наше щастя!

***

Ти живеш і ще не знаєш, як багато дверей перед тобою відкривається в 16 років. Вітаємо з новим етапом майже дорослого життя, на шляху, щоб завжди тебе чекала удача, щоб тільки світлим вогнем тобі сяяло попереду. Нехай вірний маяк надій тобі висвітлює шлях, повний надій і самих неймовірних можливостей. У 16 років вчися черпати скрізь натхнення, нехай творчим буде початок твого життєвого шляху. Для батьків завжди будь приводом для гордості, надією, що досягнеш ти сам неймовірних у своєму житті висот. Бажаємо менше смутку і горя не знати, з проблемами не живи, а завжди вміти з ними справлятися. Бажаємо тобі самого неймовірного щастя у всьому, в навчанні, любові і щоб з роботою потім правильно визначився. Посміхайся на зустріч долі та нехай настрій буде якомога частіше відмінним. Набирайся сил для дорослого і серйозного польоту.

***

Тобі вже чотири рочки. З кожним днем твої навички та вміння зростають, ти вже такий тямущий і маленький помічник для батьків. У цей чарівний свято, твій День народження, хочеться побажати чудес, подарунків, дзвінкого сміху, друзів і яскравого сонечка над головою!

***

Сьогодні тобі 15, дата дорослішання і нових інтересів, солодких мрій. Бажаю тобі чудових миттєвостей в житті, виключної удачі, захоплень по душі, відмінного навчання, активного відпочинку, веселих свят і маскарадів, добрих друзів і променистого щастя.

***

Дорога малятко! Сьогодні навіть сонечко яскравіше світить і посилає тобі свій світ, тепло і посмішку! Ти стала на цілий рік дорослішими, багато чому навчилася. В цей чудовий, святковий день, бажаю багато радості, море сміху і океан веселощів. Нехай життя стане для тебе чарівною казкою, повною яскравих пригод і незабутніх відкриттів. Вчися добре і будь маминою помічницею. Розплющ свою душеньку для любові, і хай ангел тримає над тобою свій оберіг!

***

Вашій дитині 2 роки, цей непосидючий дитина, ще не говорить все, що думає і не вимагає шоколадку словами. Він все в емоціях і почуттях висловлює. З днем народження! Нехай він ще маленький, ну і нехай, нехай йому виповнилося лише 2 роки, але я знаю, що він в садку всім розповів, про те, що розетка – це зло. Що не мити руки – це погано. Він знає все і не погодам розвинений, він не плаче, коли у нього забирають іграшки, він просто віддає їх, знаходячи собі нове заняття і він повір мені зможе сам себе розважити. З днем народження! Будь таким же відкритим і не закривайся, даруй усмішку і доброзичливим. Ти як маленький Каспер, який все віддає, приніс цукерки і не залишив собі, тому що ти не хотів. Ти не плачеш, коли падаєш, і ти захищаєш всіх дівчаток.

***

16 років — прекрасний вік. Це час переходу до усвідомленого життя, час для відкриття власної чуттєвості, час задуматися над вибором життєвих цілей. Хтось засумніватися, чи не занадто рано говорити про це. Ні, не рано. Вітаючи тебе сьогодні, ми бажаємо визначитися з життя і, не звертаючи, йти до бажаного результату. Нехай послужать прикладом тобі люди, вже втілили свою мрію: вчені, мільйонери, політики. Нехай через роки і ти поповниш список осіб, яким хочеться і потрібно наслідувати.

***

Бажаю тобі, люба моя дівчинка, щоб ти ніколи не переставала вірити в казкову країну, де збуваються твої найзаповітніші мрії та солодкі мрії. В день твого народження хочу побажати із захопленням, щоб всі твої проблеми і безглузді образи розсіялися, немов туман над водою. Бажаю тобі, щоб ти залишалася собою!

***

Синку, сьогодні тобі сім років, та це золоте час в житті, ти можеш повною мірою насолоджуватися іграми з друзями і своїм дитинством, всі труднощі і проблеми ще дуже далеко, так, що про них навіть не варто думати. Що можна побажати тобі, звичайно ж, більше сміху, посмішок і подарунків, я хочу, щоб у тебе було все, про що ти мрієш. Пам'ятай, поруч з тобою сім'я, яка любить тебе найбільше в світі, ми завжди допоможемо тобі і підтримаємо, ти можеш прийти до нас за порадою і допомогою. Головне твоє завдання зараз добре вчитися, адже ти точно знаєш, що хороша освіта дозволить тобі через багато років здійснити тобі свої найзаповітніші мрії. Нехай кожен твій день буде наповнений щастям і радістю від того, що поруч улюблені і рідні люди, а також твої друзі.

***

Наш маленький ювіляр у такий серйозний день ми бажаємо тобі тільки перемагати у будь-якій справі. Нехай кожен рік в твоєму житті з'являється щось нове, цікаве. Бажаємо тобі багато друзів, відмінних оцінок, гарного настрою і здійснення найзаповітніших бажань. З 10 днем народження!

***

Милий і чудовий дитина, в твій день народження хочу побажати веселих пісень, добрих казок, загадкових пригод, захоплюючих книг, забавних історій і радісних подій у житті. Нехай у тебе завжди буде чудовий настрій, нехай для тебе постійно світить сонце доброти і щастя.

***

Сьогодні ми всі зібралися привітати саму маленьку, але вже таку розумну, красиву і смышленую принцесу з Днем народження. Малятко, з святом тебе. 2 рочки - це всього лише крихітна частинка всього твого життя, зате найбільш значуще і цікавий час. Нехай всі наступні роки тобі зустрічаються на шляху тільки добрі люди, а зло завжди обходить стороною.

***

Вітаю тебе з 12-річчям, чудовий дитина. Бажаю активно і бадьоро проводити кожен день, встигати і відмінно вчитися, і з цікавістю присвячувати себе новим захопленням, і з хорошим настроєм гуляти, і з великим ентузіазмом прагнути до своїх цілей.

***

Мій найголовніший бешкетник, в твій день народження хочу побажати тобі мільйони іграшок, сотні надійних друзів, постійного веселощів і радості. Нехай кожен твій день починається з сюрпризу, триває іграми, а кожна ніч дарує казковий і цікавий сон.

***

Вітаю з 10-річчям чудову дівчинку, розумницю і красуню. Нехай тобі, сонечко посміхається удача і щастя, хай буде в тебе багато цікавих захоплень і хороших друзів, нехай серце твоє б'ється в ритмі радості, нехай рідні люблять тебе і пишаються своїми досягненнями.

***

Сьогодні як то все по особливому... Сонце світить яскравіше, дерева шумлять мелодію, світ привітніші, і скрізь прямо рай! А все, тому що сьогодні свої іменини, справляє самий дивний хлопчик. Який, приносить у світ радість і яскраві фарби. Який завжди радує сім'ю, поважає старших, і незамінний для друзів і рідних. У твоїх очах, ніколи не видно злості, відчаю. У них видна лише справжня доброта. Бажаю тобі, адже ти тільки починаєш свій шлях, ніколи не відмовляйся від своєї мрії. Йди за нею до кінця, адже тільки завзятість приведе тебе в країну твоїх мрій! З 12 днем народження!

***

Маленьке сонечко, ненаглядної радість батьків, чудового дитини — вітаємо з днем народження! Нехай твої 2-річні іменини будуть яскравими та наповненими приємними враженнями. Міцного здоров'я, радості, широко відкритих світу очей і щирих посмішок!.

***

Вітаю тебе з 15-річчям і хочу побажати раніше щиро вірити у диво і ніколи не звертати з стежки, що веде до мрії. Щастя тобі в житті і удачі, любові, закоханості, натхнення, радості, веселощів і неймовірного позитиву!

***

Вітаю маленьке диво і незвичайно чарівного дитини з другим годиком життя. Бажаю від душі багато посміхатися і намагатися, робити великі подвиги і цікаві відкриття, з ентузіазмом пізнавати світ і радіти життю, весело грати і бадьоро гуляти.

***

Бажаю 10 років тільки шоколадно-ванільною життя, хай солодким кремом струменіють всі бажання і мрії і виконуються так швидко, як по маслу. Нехай в житті буде все, що хочеш, чого бажаєш, то отримаєш. Але головне, щоб всі успіхи в житті були заслуженими, а гідними перемоги. Синку, хочу, щоб ти ріс справжнім чоловіком, щоб благородство і чесність були у тебе в крові. А поки бажаю багато самих яскравих розваг, найбільш незвичайних пригод з веселими і пустотливими друзями. Щоб вражень був повний вагон, який віз тебе завжди з собою до нових відкриттів. Завжди живи з відкритою душею і будь готовий до будь-яких змін і життєвим сюрпризів. Нехай всі твої дороги будуть безхмарними і ведуть тебе тільки до щастя, надій і удачі. Нехай зефірні мрії завжди виконуються, а віра огортає полуничним джемом. Вітаємо від усієї душі.

***

Милий наш хлопчина, ось прийшов ще один день народження. Нехай він буде радісним і світлим, хай буде дивним і насиченим приємними сюрпризами. Бажаємо тобі, щоб ти був завжди здоровою, активною, старанною і уважним.

***

Сьогодні, в день твого десятиліття, ми хочемо привітати тебе з сходженням на новий щабель життя і побажати, щоб твій крок був твердим і впевненим! Вітаємо тебе з десятим Днем Народження! Десять років – рубіж дитинства і прекрасний початок юності! Нехай цей вік залишиться у твоїй пам'яті, як найпрекрасніша пора життя! Бажаємо тобі щоранку спостерігати сонечко у віконці і прокидатися від дотику сонячних променів! Нехай твій настрій б'є фонтаном позитиву і бадьорості, нехай твоє бажання вчитися веде тебе до перемог, нехай напір твоїх старань приносить блискучі результати і мотивує тебе на більше! Бажаємо тобі бути завжди готовим допомогти слабкому і надати підтримку товаришу! Нехай у твоєму серці буде жить любов до людей, до життя, до знань! Бажаємо тобі вчитися на «відмінно», знаходити час на розваги, і встигати займатися улюбленою справою!

***

Вітаю з днем народження! Бажаю тобі багато-багато сміху і щастя! Щоб ти ріс відповідальним, мужнім, чесним, здоровим і сміливим! Щоб знайшов вірних друзів, слухався батьків, добре вчився, став чемпіоном і завжди отримував тільки кращі нагороди в конкурсах!

***

Дорогий наш! Вітаємо тебе з 14-річчям! Скоро ти отримаєш паспорт і станеш зовсім дорослим і самостійним. Хочемо побажати тобі в твій день народження виконання усіх твоїх найзаповітніших бажань, легкого навчання і дружної сім'ї. Хай в житті тебе супроводжують тільки вірні друзі і завжди підтримують у важку хвилину. Бажаємо тобі багато-багато щастя, радісних днів і щасливої долі!

***

Джерело: vsivitannya.co.ua

Коментарі