Поздоровлення з днем народження жінці своїми словами, в прозі, українською мовою


Поздоровлення з днем народження жінці своїми словами, в прозі, українською мовою

Прекрасну, чудову, неповторну жінку, вітаю з днем народження! Бажаю миру, успіхів, тепла, достатку, розуміння, виконання мрії, нехай чоловіки захоплюються і носять на руках, ніколи не сумуй, відпочивай побільше і мене не забувай.

***

Бажаю і надалі залишатися такою ж чарівною жінкою! Нехай кожен день залишає тільки приємні спогади, на обличчі частіше буде посмішка, а погляд просто світиться щастям! Бажаю залишатися улюбленою дружиною, кращою матір'ю, чудовою подругою – одним словом, бажаю залишатися прекрасним і цілком щасливою людиною!

***

Ви запитаєте, чому сьогодні видався такий прекрасний день? Все просто! Сьогодні День Народження чудової жінки, красивою, веселою, доброю, з душею, більше, ніж Всесвіт! Вітаємо вас важливою датою у вашому житті, і бажаємо всіх земних благ, які тільки є на планеті Земля! Сьогодні ваш день, і ми бажаємо вам провести його так, як вашій душі завгодно! Дозвольте собі сьогодні трішки більше, ніж зазвичай! Та що там! Дозволяйте собі все! Вам сьогодні все можна пробачити! Танцюйте, веселіться, приймайте подарунки, букети квітів, компліментів, залицяння, одним словом, насолоджуйтеся своєю молодістю і не соромтеся! Відпочивайте, розважайтеся, відривайтесь, цілуйтеся, обіймайтеся, радійте! Нехай вашого веселощів сьогодні не буде межі, нехай цей день запам'ятається надовго! Не дивіться на годинник, не рахуйте дні, а просто живіть!

***

Люба моя, вітаю з днем народження! Бажаю тобі завжди залишатися такою милою, привабливою, бадьорою і красивою. Нехай твоє життя буде такою яскравою і чудовою як весна. Нехай завжди на твоєму обличчі буде прекрасна і чарівна посмішка! Бажаю творчого натхнення і запаморочливого кар'єрного зростання!

***

Бажаємо прожити своє життя так, щоб в старості можна було подивитися в дзеркало і милуватися не тільки прекрасним виглядом, але і згадувати всі хороші моменти, які сталися з тобою і близькими тобі людьми. Будь таким же яскраво світиться сонцем завжди. З Днем народження!

***

Дорога моя жінка, красуня, богиня, я вітаю тебе з Днем Народження і хочу, щоб всесвіт теж зробила тобі подарунок. Нехай подарує тобі аромати усіх квітів на світі, хай піднесе тебе в таке свято рум'янець самої свіжої рожевої зорі. Хай пестить тебе щоранку ніжністю чайних троянд, осяває сонячним світлом і дарує своє дружнє, таке необхідне тепло. Нехай оточити тебе людською добротою і красою, внутрішньої, глибокої, незбагненною, вічного. Нехай подарує тобі ласкавість слів, обпалює хвилю зізнань, білі пухнасті хмари ніжність. А головне, нехай дасть тобі в руки щастя і окатит сильною, неземної, найглибшою і красивою, взаємною любов'ю. Нехай твоїми вічними супутниками стануть здоров'я, велика удача, везіння, успіх, фінансове благополуччя і веселощі. З Днем Народження, будь щаслива!

***

Ти жінка, ти справжня жінка, ти – вінець божого творіння, прекрасне створення, виткана з любові, вірності, ніжності та світла. Ти така красива, що можеш тільки одним лише поглядом звести чоловіка з розуму, але хто тому виною? Хто винен, що ти стала ожила музою для багатьох, що ти, богине, плекає любов, пленяешь своєю чарівністю і змушуєш йти за собою? О, хранителька вогнища, ти стала берегинею світу, благословення з небес, притулком втомленої душі і світлом у непроникному мороці буднів. Колись в цей день ти з'явилася на світ і засліпила землю, наповнила її своєю енергією, осяяла серця рідних людей. Сьогодні це не тільки твоє свято, але і всіх нас. Цей день особливий для нас. І ми сміливо можемо вітати не тільки тебе з народженням, але і всіх нас, з тим, що ти у нас є. Стань ж самою щасливою!

***

Я хочу всім серцем, щоб сьогоднішній день пройшов чудово. Ти моя хороша подруга, нехай у тебе буде багато незабутніх пригод, веселих прогулянок, добрих знайомств. Мрій, і твої мрії, надії і бажання обов'язково стануть втілено в реальне життя.

***

Красивіше і більш привабливим жінки я не зустрічав за все своє життя. Ти немов прикрасила цей світ своєю красою, своєю красою, своєю енергією. Сьогодні все лише для тебе, наша увага, наша любов, наші теплі і ніжні слова, побажання. Сьогодні лише до твоїх ніг усі квіти і дарунки від нас. Сьогодні ти наша королева, королева свята, королева балу, королева наших сердець. Я вітаю тебе з Днем Народження і бажаю, щоб вся твоя життя була королевської. Щоб ти купалася в розкоші, шанування, любові і повазі. Щоб ти могла сміливо керувати своєю долею і вибирати правильні дороги, щоб ти завжди сяяла і була на висоті, на своєму королівському троні, де тобі саме місце. Ми любимо тебе, та що там, ти предмет обожнювання для багатьох. Вітаю.

***

Нехай твоє життя буде як красиве, романтичне кіно! Нехай все відбувається несподівано, але неодмінно так, як цього хотілося! Нехай заздрять всі навколо твого щастя і успіху! Ти найкраща і гідна превоклассной життя! Яскравих подій, які обов'язково збережи в своїй пам'яті, як на кіноплівці, щоб завжди могла до них повернутися і довгими, зимовими вечорами згадувати, сидячи біля каміна в своєму заміському будинку! Зі Святом!

***

Чудово, що в світі є такі чудові люди як ти! Витончені, красиві, елегантні, завжди відкриті для світу і дуже харизматичні! Таких би людей побільше, щоб світ став добрішим і красивішим. Бажаю невичерпного джерела натхнення, нескінченних ідей у творчості і міцної опори поруч! З Днем Народження!

***

З днем Народження. Як росте твій животик, нехай так приростає твоє здоров'я до тебе, нехай також стрімко зростає і товстішає ваш домашній банк, нехай щастя, яке виходить від тебе, поширюється на весь світ. Хай кожен знає, що у самої прекрасної дівчини на світі сьогодні велике свято – день Народження!

***

З днем народження, люба! Залишайся особливою і непередбачуваною. У чоловіків буди галантність, а в дамах прагнення до здорової конкуренції. Нехай казка стане реальністю, а нудьга і хандра на сто років втратять твою адресу. Не болів, і не старей!

***

В цей чудовий День Народження дозволь побажати тобі здійснення всіх бажань. Що важливо для жінки? Звичайно ж, любов її найближчих і найдорожчих людей, особисте процвітання і успіх. Ми бажаємо, щоб все це було у тебе завжди! Живи і радій кожному світлого дня, умій помічати в цьому світі тільки прекрасні і щасливі моменти! Ми цінуємо тебе дуже любимо! Залишайся такою ж доброю та чуйною, як зараз!

***

Всім відомо, що в душі жінці завжди 18, а в паспорті може бути вказана абсолютно будь-яка цифра. Так от, мила моя, я піднімаю за тебе цей келих і бажаю, щоб ти ніколи не старіла серцем, щоб та молодість і жвавість, якими ти пышешь зараз, супроводжували тобі протягом усього твого життя!

***

Вітаю тебе з днем народження! Хочеться побажати тобі побільше яскравих емоцій і незабутніх вражень. Щоб крутилася голова від любові, а земля йшла з-під ніг від щастя. Щоб тебе завжди зігрівали теплі слова близьких і рідних, щоб твого серця ніколи не торкнулася тінь розчарувань. Побільше тобі в житті посмішок та позитиву. Живи, мрій, люби, світися, насолоджуйся, дивуйся. Цього тобі жіночого щастя!

***

Нехай цей день буде тільки твоїм, нехай в душі розпускаються самі прекрасні і ніжні квіти, а на серці буде любов і гармонія. Ти заслужила бути щасливою в цьому світі, повному бур і гроз. Квітни на радість усім, хто тебе любить і знає. Люби і будь улюбленою!

***

З Днем Народження, прекрасна жінка і колега! Душа колективу, чуйна подруга і професіонал своєї справи! Бажаємо впевненості і стабільності в роботі, і в особистому житті. Найвищих вершин у професійній діяльності і в особистому житті, самих світлих днів і самого гарного настрою. З днем народження, колега!

***

У світлий День твого Народження, бажаю завжди залишатися красивою і привабливою. Захоплювати своєю посмішкою рідних і випадкових перехожих. Радувати своєю присутністю друзів і близьких. Щоб кожен день приносив тільки позитивні моменти і не засмучував безглуздими подіями. Щоб любов була на все життя, чиста і безкорислива, а очі блищали яскравіше весняного сонечка!

***

У цей чудовий день, ми всім колективом, хочемо привітати вас, дорога колега, з Днем Народження. Ви для нас не тільки хороша подруга, але і частинка нашого дружнього колективу! День Народження буває раз в році – бажаємо провести це свято з гарним настроєм і радістю. Кажуть, що якщо загадати бажання в цей день, то воно обов'язково збудеться. Бажаємо вам здійснення найсміливіших надій. Ну а крім побажань – звичайно ж, подяки за вашу присутність і роботу.

***

Кохана моя! У твій День народження я хочу привітати тебе і подарувати кілька подарунків, в тому числі і своє серце належить тобі цілком і повністю! Я щасливий, що поруч зі мною та сама дівчина, заради якої хочеться здійснювати подвиги і зривати зірки з неба! Радій життю, не сумуй, посміхайся щиро, а я завжди буду поруч з тобою!

***

Моя любов – така гарна! Красива особою, ще прекрасніше душею, скромна і розумна дівчина, її можна називати справжньою жінкою. Не дивно, що викрасти її з родини, від суворих батьків мені було не просто, але наша любов спалахнула так яскраво, що вони не встояли! Сьогодні ми разом святкуємо День народження моєї улюблений, і я хочу запевнити і його, і близьких їй людей в тому, що мені можна довіряти! Я все зроблю для того, що б моя принцеса була щаслива, ніколи не ображу і виконаю всі бажання! Кохана моя, дозволь мені стати чоловіком всього твого життя!

***

У день народження кожен з нас підводить підсумок свого життя, аналізує свої удачі та досягнення. Я бажаю тобі всього самого найкращого, щоб у наступному році ти досягла ще більшого успіху, була красивою і щасливою!

***

Завжди пам'ятай, що ти дорога і любима. Завжди знай, що як повітря, ти необхідна. Бажаю завжди залишатися такою ж красивою, повітряної, рум'яної і доброї, готової душею обігріти цілий світ. Нехай твої очі завжди сміються, нехай руки ніколи не здаються, а серце хай весело співає. З днем народження!

***

Жінка — дивовижне створіння. Ти держиш в собі все, що тільки можна: ніжність і ласку, силу і суворість, красу і грацію, дивовижне вміння любити, незважаючи ні на що, і стійкість, щоб зберігати те, що простіше зруйнувати. В твій день народження, я хочу побажати тобі впевненості і терпіння, які так необхідні для здійснення своїх планів і допомоги рідним і близьким, любові і розуміння, щоб всі твої заслуги оцінювалися сповна, а також виконання бажань, які принесуть тобі щастя!

***

Бажаю тобі, щоб у твоєму житті завжди були чотири необхідних кожної справжньої жінки звірів: норку на плечах, "ягуар" в гаражі, лева в ліжку і барана, який буде за це все платити. З днем народження!

***

Бажаю тобі завжди залишатися на висоті, бути всіма улюбленої, щоб в житті не було турбот, щоб навколо були тільки хороші люди, підтримка була постійною, а проблеми обходили стороною. Ти гідна не тільки багато чого — ти гідна кращого. З днем народження тебе!

***

Знаю, що сьогодні тобі вже наговорили багато компліментів і побажали все про що можна тільки мріяти! Напевно, я не буду оригінальна, але з великим почуттям любові і відданості вітаю тебе з Днем Народження і хочу, щоб ти була не просто щаслива, а купалася в ньому як дельфін в океані! Зі Святом!

***

Дорога, незамінна ніким жінка! З Днем Народження тебе! Ми хочемо побажати тобі щастя, любові, довгого життя і більше нових сил, адже ми впевнені в тому, що ти ще довго будеш дивувати нас красою свого внутрішнього світу, який більше, ніж Всесвіт! Ми бажаємо тобі духовного процвітання, величезного успіху, райдужного настрою, великих перемог і досягнень, і щоб всі твої цілі були незабаром досягнуті! Ніколи не сумуй, все буде супер, так і знай! Бажаємо тобі світлих ідей, життєвих планів, осяйної радості, жіночого щастя, здоров'я тобі і твоїм близьким, запалу, вогника в очах виконання всіх бажань, миру, світла і добра! Як самій прекрасній і чарівній жінці, ми хочемо побажати тобі море сонця, теплих посмішок, міцних відносин, взаєморозуміння і любові в сім'ї! Молодості тобі в душу!

***

У кожного, як відомо, своє щастя... В ваш День народження мені б не хотілося обмежуватися тільки загальними словами і звичними привітаннями, хоча, звичайно, я бажаю вам довгих років, міцного здоров'я та незмінною удачі! Але також я від усього серця бажаю вам знайти те щастя, яке призначене Долею тільки для вас! Нехай воно буде неповторним, яскравим, як веселка, нехай на кожен день його буде вистачати в надлишку, як хапає зірок на ясному небі!

***

З днем народження вітаю і бажаю завжди залишатися самою чарівною, смехуальной, привабливою і бажаною, коханою, розкішною, просто незабутньою жінкою! Хай збудуться мрії і здійсняться бажання, нехай букети найкрасивіших кольорів сьогодні заповнять Ваш будинок своїм ароматом.

***

Твій світ, яким ти обволакиваешь кожного, хто опиняється поряд з тобою, як затишні мамині обійми. У дитинстві це було єдине місце в світі, де можна було сховатися від усіх бід і нещасть. Дякуємо, що своїм душевним теплом повертаєш мене в дитинство! З Днем народження, люба!

***

Сьогодні в нашому світі для жінок відкриті всі дороги, вони можуть здійснювати відкриття, управляти містами і займатися ще тисячею цікавих і складних справ! Але сьогодні я хочу віддати заслужену похвалу тієї, яка всього іншого обрала свій будинок, присвятила себе сім'ї і тим самим зробила багатьох людей по-справжньому щасливими! З Днем народження! А я хочу побажати вам довгих років, такий же незгасною життєрадісності і сонячної удачі!

***

Я вітаю тебе, моя радість, і бажаю всього самого найкращого. Залишайся завжди такою ж веселою і життєрадісною, і хай твоя краса і чарівність завжди нас чарують і радують!

***

Джерело: toasts.com.ua

Коментарі